Betaalmethoden

Home / Betaalmethoden

Wij streven ernaar om ons betaalproces zo duidelijk en snel mogelijk te houden. Kom je er toch niet uit? Lees dan de onderstaande tekst door. 


 

 PayPal

PayPal is een internationale, snelle en veilige digitale betalingsmethode. Als je Paypal als betalingsmethode aanklikt, wordt je doorverwezen naar het inlogscherm van PayPal. Na inloggen en goedkeuren kom je weer bij ons in de shop terug en ontvang je een bestelbevestiging op je e-mailadres. 

 

 iDeal

iDeal is in Nederland meest gebruikte betaalmethode voor veilige en directe betalingen op internet. Je betaalt in je eigen, herkenbare en vertrouwde bankomgeving. Iedereen die online bankiert kan met iDEAL betalen. Zodra je bestelling met iDEAL betaald is, ontvang je een bestelbevestiging op je e-mailadres.

 

 Creditcard

Bij ons kun je ook met je creditcard betalen. In sommige gevallen ben je verzekerd via je creditcardmaatschappij wanneer je online aankopen doet. Dit kan dus handig zijn. Vraag hiernaar bij je creditcardaanbieder. Naast dat je mogelijk verzekerd bent voor je aankopen, is het ook een makkelijke en snelle manier van betalen. De betaling gaat via ons afrekensysteem. Jouw creditcardgegevens worden NIET aan ons verstrekt, alleen aan de bank. 

 

 

 Overboeking (vooruitbetaling)

Je kan betalen middels een rechtstreekse overboeking op onze rekening. Bij deze betaalmethode heb je de betaling helemaal in je eigen hand: je maakt het bedrag o.v.v. het ordernummer over op onze rekening. Voor een extra snelle afhandeling kan je een e-mail naar ons sturen met daarin je betaalgegevens en je ordernummer. Zodra de betaling op onze rekening staat bijgeschreven, versturen wij de bestelling. Let op: deze betaalmethode duurt iets langer dan betaling via iDEAL of PayPal. Je moet rekening houden met +- 1 a 2 werkdagen vertraging.

GRATIS VERZENDING

In Nederland vanaf €30,-

MORGEN AL IN HUIS!

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

Vragen? Bel 0548-750866

Of klik op de live-chat rechtsonderaan

Klantenbeoordeling: 9.6 / 10

Wij liggen aan jouw voeten :)