Egtved

Home / Merken / Egtved

Filter op:
Pagina 1 van 2

Egtved Boot Socks

Stoere sokken voor stoere mannen. Mannen met laarzen of boots, of van die gave Timberland schoenen. Speciaal voor deze mannen hebben wij boot socks van het merk Egtved in huis gehaald: lekker warm, zeer goed ademend, maar bovenal echt vet bij stoere ...

€11,95

Egtved Wol met katoenen binnenkant antraciet

De Twin Sock van Egtved in donker grijs. Net als bij de Falke Airport Sokken heeft de Twin Sock van Egtved van buiten wol voor lekkere warme voeten en zorgt tevens voor een goede vocht regulering. Van binnen is gebruik gemaakt van hoogwaardig zacht k...

€10,95

Egtved Ventilerende zool bordeaux

Zeer mooie en hoogwaardige klassieke sok van Egtved in de kleur bordeaux rood. De ventilerende zool zorgt voor een hoog draag comfort en werkt druk verlagend.

€9,95

Egtved Wollen Werksokken Zwart

Zwarte Werksokken van Egtved in een zachte en comfortabele wol kwaliteit. De sokken worden gemaakt in een sterkere wol kwaliteit, waardoor deze duurzamer is.

❤ Speciale duurzame werksokken
❤ High End Brand
❤ Vandaag besteld, morgen in hu

€10,95

Egtved Klassieke sok zonder elastiek antraciet

Zeer mooie en hoogwaardige klassieke sok van Egtved in de kleur antraciet. Doordat de sok GEEN elastiek heeft knelt deze sok niet en zorgt voor een hoog draag comfort.

❤ GEEN ELASTIEK
❤ High End Brand
❤ Vandaag besteld, morgen in huis

€9,95

Egtved Wollen Werksokken Blauw

Blauwe Werksokken van Egtved in een zachte en comfortabele wol kwaliteit. De sokken worden gemaakt in een sterkere wol kwaliteit, waardoor deze duurzamer is.

❤ Speciale duurzame werksokken
❤ High End Brand
❤ Vandaag besteld, morgen in hu

€10,95

Egtved Klassieke zwarte sok van 100% katoen

Zeer mooie en hoogwaardige klassieke sok van Egtved in de kleur zwart. Deze sok is van 100% katoen wat zorgt voor een hoog draag comfort.

❤ 100% Katoen
❤ High End Brand
❤ Vandaag besteld, morgen in huis

€10,95

Egtved Wollen Werksokken Grijs

Grijze Werksokken van Egtved in een zachte en comfortabele wol kwaliteit. De sokken worden gemaakt in een sterkere wol kwaliteit, waardoor deze duurzamer is.

❤ Speciale duurzame werksokken
❤ High End Brand
❤ Vandaag besteld, morgen in hu

€10,95

Egtved Wol met katoenen binnenkant rood

De Twin Sock van Egtved in rood. Net als bij de Falke Airport Sokken heeft de Twin Sock van Egtved van buiten wol voor lekkere warme voeten en zorgt tevens voor een goede vocht regulering. Van binnen is gebruik gemaakt van hoogwaardig zacht katoen, w...

€10,95

Egtved Wol met katoen zwart zonder elastiek

De Twin Sock van Egtved in zwart. Net als bij de Falke Airport Sokken heeft de Twin Sock van Egtved van buiten wol voor lekkere warme voeten en van binnen is gebruik gemaakt van hoogwaardig zacht katoen. Tot slot is deze versie ZONDER elastiek.

€10,95

Egtved Klassieke sok zonder elastiek zwart

Zeer mooie en hoogwaardige klassieke sok van Egtved in de kleur zwart. Doordat de sok GEEN elastiek heeft knelt deze sok niet en zorgt voor een hoog draag comfort.

❤ GEEN ELASTIEK
❤ High End Brand
❤ Vandaag besteld, morgen in huis

€9,95

Egtved Klassieke grijze sok van 100% katoen

Zeer mooie en hoogwaardige klassieke sok van Egtved in de kleur donker grijs. Deze sok is van 100% katoen wat zorgt voor een hoog draag comfort.

❤ 100% Katoen
❤ High End Brand
❤ Vandaag besteld, morgen in huis

€10,95

Egtved Bamboe sok in zwart

Uni Bamboe sokken in de kleur zwart van Egtved, zeer fijn tegen zweetvoeten.

☘Bamboe materiaal
☘ High End Brand
☘ Vandaag besteld, morgen in huis

€9,95

Egtved Gestreepte Bamboe sok in zwart grijs

Gestreepte sokken van Egtved, zeer fijn tegen zweetvoeten!

‰Û¡ÌáÌá Bamboe materiaal
‰Û¡ÌáÌá High End Brand
‰Û¡ÌáÌá Voor 17:00 besteld, morgen in huis

€9,95

Egtved Ventilerende zool lichtblauw

Zeer mooie en hoogwaardige klassieke sok van Egtved in de kleur lichtblauw. De ventilerende zool zorgt voor een hoog draag comfort en werkt druk verlagend.

€9,95

Egtved Klassieke sok zonder elastiek blauw

Zeer mooie en hoogwaardige klassieke sok van Egtved in de kleur blauw. Doordat de sok GEEN elastiek heeft knelt deze sok niet en zorgt voor een hoog draag comfort.

❤ GEEN ELASTIEK
❤ High End Brand
❤ Vandaag besteld, morgen in huis

€9,95

Egtved Wol met katoenen binnenkant zwart

De Twin Sock van Egtved in zwart. Net als bij de Falke Airport Sokken heeft de Twin Sock van Egtved van buiten wol voor lekkere warme voeten en zorgt tevens voor een goede vocht regulering. Van binnen is gebruik gemaakt van hoogwaardig zacht katoen, ...

€10,95

Egtved Wol met katoenen binnenkant grijs

De Twin Sock van Egtved in grijs. Net als bij de Falke Airport Sokken heeft de Twin Sock van Egtved van buiten wol voor lekkere warme voeten en zorgt tevens voor een goede vocht regulering. Van binnen is gebruik gemaakt van hoogwaardig zacht katoen, ...

€10,95

Egtved Ventilerende zool zwart

Zeer mooie en hoogwaardige klassieke sok van Egtved in de kleur zwart. De ventilerende zool zorgt voor een hoog draag comfort en werkt druk verlagend.

€9,95

Egtved Wol met katoen blauw zonder elastiek

De Twin Sock van Egtved in blauw. Net als bij de Falke Airport Sokken heeft de Twin Sock van Egtved van buiten wol voor lekkere warme voeten en van binnen is gebruik gemaakt van hoogwaardig zacht katoen. Tot slot is deze versie ZONDER elastiek.

€10,95

Egtved Wol met katoen lichtgrijs zonder elastiek

De Twin Sock van Egtved in lichtgrijs. Net als bij de Falke Airport Sokken heeft de Twin Sock van Egtved van buiten wol voor lekkere warme voeten en van binnen is gebruik gemaakt van hoogwaardig zacht katoen. Tot slot is deze versie ZONDER elastiek.

€10,95

Egtved Klassieke blauwe sok van 100% katoen

Zeer mooie en hoogwaardige klassieke sok van Egtved in de kleur blauw. Deze sok is van 100% katoen wat zorgt voor een hoog draag comfort.

❤ 100% Katoen
❤ High End Brand
❤ Vandaag besteld, morgen in huis

€10,95

Egtved Wol met katoenen binnenkant blauwgrijs

De Twin Sock van Egtved in blauwgrijs. Net als bij de Falke Airport Sokken heeft de Twin Sock van Egtved van buiten wol voor lekkere warme voeten en zorgt tevens voor een goede vocht regulering. Van binnen is gebruik gemaakt van hoogwaardig zacht kat...

€10,95

Egtved Ventilerende zool rood

Zeer mooie en hoogwaardige klassieke sok van Egtved in de kleur rood. De ventilerende zool zorgt voor een hoog draag comfort en werkt druk verlagend.

€9,95

Pagina 1 van 2

GRATIS VERZENDING

In Nederland vanaf €30,-

MORGEN AL IN HUIS

Voor 17:30 besteld, vandaag verzonden

Vragen? Bel 0548-750866

Of klik op de live-chat rechtsonderaan

Klantenbeoordeling: 9.5 / 10

Wij liggen aan jouw voeten :)