Outfit inspiratie: suit up!

Outfit inspiratie: suit up!

Draag jij een pak voor je werk of met andere gelegenheden? We laten je zien welke sokken gaaf zijn om onder een pak te dragen. Krijg outfit inspiratie op onze blog!

Er worden niet zoveel pakken meer gedragen tijdens werktijd. De meeste bedrijven hanteren tegenwoordig een "smart casual" dresscode. Mannen dragen alleen nog tijdens afspraken buiten de deur een pak, en zelfs dat wordt minder doordat het algemeen beter geaccepteerd wordt wanneer men zich smart casual kleed. En dat vinden wij heel jammer!

Onze inspiratie komt van Barney, van How I Met Your Mother. Overigens een geweldige TV-serie. Hij draagt altijd een pak: tijdens werktijd, tijdens de uitstapjes naar de kroeg. En ja: zelfs zijn pyjama heeft een pak als opdruk. 

Een pak heeft iets magisch... Niet alleen het effect op vrouwen, maar ook op andere mannen: je straalt status uit. Zorg dat je stijl tot uiting komt in de details en accessoires, zoals in je sokken en stropdas

Als je pak tailored is of in elk geval een tailored fit heeft, draag je het beste effen, gekleurde sokken onder je pak. Hoe fel je je sokken wilt, laten we aan jou over. Hieronder zie je een mooi pak van Club Of Gents (CG) gecombineerd met de bordeauxrode effen sokken van Topeco. Chique en modern tegelijkertijd! 

Mag het wat jou betreft wel iets feller? Hieronder hebben we nog een paar leuke suggesties voor je. Klik op de sok om direct naar de productpagina te gaan. Leuke bijkomstigheid: al deze sokken zijn van Topeco en bij Topeco krijg je met de kortingscode: "topeco" 3 paar voor slechts 15,00 euro.

   

Wat voor een soort sokken draag jij onder een pak? En draag je vaak een pak of vrijwel nooit? Laat het ons weten in de reacties!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden